VI STE .
POSETILAC NAŠEG WEB SITE-a
.
 
Posmatrajte svoju novorođenu bebu kod kuće


 

MyNewBabyCam

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo KBC “Dr Dragiša Mišović-Dedinje” u Beogradu, pušten je u rad prvi sistem koji omogućava roditeljima da, putem interneta, posmatraju svoje novorođenče. Inovativna usluga My New Baby Cam nudi roditeljima, porodici i prijateljima ekskluzivnu mogucnost da uživo prate video svoje novorodjene bebe, direktno iz porodilišta, preko kompjutera i mobilnih telefona, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Porodilište u okviru KBC-a Dr Dragiša Mišović Dedinje je jedno od najbolje opremljenih porodilišta u Srbiji i prvo porodilište u kojem je uvedena ova vrsta dodatne usluge.

Cilj implementacije projekta My New Baby Cam u porodilište KBC “Dr Dragiša Mišović-Dedinje” jeste da se, ovom novom i modernom porodilištu, priključi servis koji je u skladu sa savremenim dostignućima nauke i tehnike, mogućnost srećnim roditeljima i njihovim porodicama da podele najlepše trenutke kao i da se bolnici omoguće dodatna sredstva.

Zahvaljujući Prijateljima projekta, usluga video nadzora beba u porodilištu KBC-a “ Dr Dragiša Mišović Dedinje”, dostupna je svim porodiljama- besplatno, a zahvaljujući njihjovoj podršci dat je doprinos stvaranju još boljih uslova za sve bebe koje nam dolaze.

Podelite Vaše najlepše momente...

www.mynewbabycam.rs