VI STE .
POSETILAC NAŠEG WEB SITE-a
.
 
... KLINIKA ZA HIRURGIJU

Uvodna reč upravnika klinike za hirurgiju

Dobro došli na Internet stranicu klinike za hirurgiju KBC "Dr Dragiša Mišović-Dedinje".

Prezentaciju naše klinike sastavili smo sa idejom da Vi, naši pacijenti, naše kolege i gosti, steknete uvid u organizaciju i opseg delatnosti naše Klinike, kao i da Vas upoznamo sa ljudima koji kod nas i sa nama svakodnevno rade uz korisne informacije za sve pacijente koje lečimo i kolege sa kojima sarađujemo.


Zbog požara koji se desio na našoj Klinici u oktobru 2009. godine bili smo prinuđeni da sve zaposlene, opremu i instrumentarijum premestimo na Kliniku za Urologiju našeg KBC-a, gde smo nastavili sa radom  koristeći 15 bolesničkih kreveta i dve operacione sale.

Prilagodivši operativni program i obim hirurških oboljenja koje trenutno lečimo smanjenim kapacitetima sa kojima raspolažemo, obavili smo u 2016. godini preko 2500 operacija i skoro 30000 ambulantnih pregleda.

Ukoliko imate pitanja za nas, možete nam se obratiti putem elektronske pošte na adresu hirurgija@dragisamisovic.bg.ac.rs ili direktno putem telefona na 011/3630700 lokal 414.

U ime svih zaposlenih na Klinici za Hirurgiju želim Vam dobrodošlicu na naše Internet stranice i hvala Vam što se interesujete za nas.

Upravnik klinike za hirurgiju

Prof. Dr Vladimir Đukić